Despre echipa noastra

Suntem o echipa de instalatori profesionisti, acreditati, ce isi iubesc meseria si sunt pregatiti la orice ora din zi sau din noapte, cu solutii pentru rezolvarea problemelor.

0
OAMENI IN
ECHIPA
+0
LOCATII
VIZITATE
0%
CLIENTI MULTUMITI
0
INTERVENTII EFECTUATE
0+
LITRI DE APA SALVATI

Scurta descriere

Dupa ani de experienta acumulati in diferite companii pentru care am lucrat, am inteles ca pot oferi servicii mai bune clientilor daca merg pe cont propriu. Astfel alaturi de alti colegi am infiintat aceasta societate, si de ani buni de zile onoram solicitarile clientilor nostri.

Suntem o echipa tanara, cu viziune, ce cauta sa gaseasca cele mai optime solutii pentru clienti, obiectivul final fiind satisfacerea clientului in vederea recomandarii pe mai departe pentru alte lucrari.

Echipa noastra este una acreditata si pregatita sa infrunte cele mai grele lucrari de instalatii, bazandu-se pe cele mai noi solutii tehnice si tehnologice.

Prin serviciile noastre, acoperim zona Bucuresti si Ilfov, pe care o deservim cu rapiditate, echipele noastre fiind tot timpul pe teren.

"O echipa cum rar mi-a fost dat sa intalnesc."

Cristina Stamate – Berceni

O echipa cum rar mi-a fost dat sa intalnesc.

Cand am sunat la ei m-am programat de pe o zi pe alta, au venit asa cum am stabilit si s-au apucat de treaba. Au fost comunicativi si mi-au explicat tot timpul etapele si de asemenea preturile au fost comunicate transparente astfel incat sa nu ma trezesc la final cu preturi umflate.


Google Review

"Baietii sunt de nota 10."

Tudorache Marius – Bucuresti

Baietii de la Urgent Instal sunt de nota 10.

La inceput am fost sceptic, insa dupa modul in care au abordat situatia mea la telefon, am hotarat sa le accord increderea necesara. Au lucrat curat, frumos, ca adevarati profesionisti. Voi mai apela la serviciile lor daca va fi cazul.


Google Review

“Profesioniști, Punctuali, Eficienți”

Ion Constantin – Militari

Profesioniști, Punctuali, Eficienți

Atunci cand i-am sunat pe baiet, aveam nevoie urgenta de serviciile lor. Am primit recomandarea lor din partea unui prieten. Au fost punctuali, au venit la ora fixa stabilita, au rezolvt rapid ce aveau de facut si sunt foarte multumit. Recomand echipa lor.


Google Review

“O echipa profesionista, rapida si preturi decente.”

Mariana Coman – Popesti Leordeni

O echipa profesionista, rapida si preturi decente.

Am apelat la serviciile baietilor de la Urgent Instal, intr-o situatie de criza cand teava de la wc a fost infundata si apa refula in casa. I-am sunat le-am explicat problema si in 30 de minute au fost la adresa. Au rezolvat problema imediat si au lucrat cu mare atentie. Ii pot recomanda cu siguranta.


Google Review

24h/24h – Non Stop

0753 269 269

Nu ezitati sa ne contactati, suntem mereu la dispozitia dumneavoastra.!

Servicii reparatii instalatii – Non-Stop  Suna acum: 0753 269 269